NYT TAG

Hvis du overvejer at udskifte dit tag kan vi rådgive dig om et design, der passer til din ejendom og dine behov. Der er mange forskellige typer tagmaterialer at vælge imellem, herunder tagsten, tegl, metal, asfalt og mange flere. Vi kan rådgive dig om fordele og ulemper ved forskellige materialer og hjælpe dig med at vælge den bedste løsning for dit hjem og dit budget.

Tagdækning af højeste kvalitet – Professionelle løsninger til dit hjem
Få det perfekte tag til dit hjem – skræddersyede løsninger til enhver ejendom
Spar penge og energi med et nyt tag – Effektive og bæredygtige tagløsninger

FÅ ET GRATIS OG UFORLPIGTENDE OVERSLAG

Rådgivning

Der er mange forskellige typer tagmaterialer at vælge imellem, herunder tagsten, tegl, metal, asfalt og mange flere. Vi kan rådgive dig om fordele og ulemper ved forskellige materialer og hjælpe dig med at vælge den bedste løsning for dit hjem og dit budget. Når det kommer til tagudskiftninger, er der ofte andre ting, der skal gøres i samme forbindelse. Det kan omfatte reparation eller erstatning af tagrender, udskiftning af vindskeder eller efter installation af tagisolering. Vi kan hjælpe dig med at identificere disse behov og give dig en løsning, der tager højde for alle aspekter af dit tag. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at dit nye tag er smukt, funktionelt og holdbar

Undertag

Et undertag er et vigtigt element i tagkonstruktionen, da det hjælper med at beskytte huset mod vand, vind og andre elementer. Undertaget er normalt installeret under selve tagdækningsmaterialet og fungerer som en barriere mod fugt, vind og eventuelle lækager. Undertaget kan være lavet af forskellige materialer, herunder asfalt, tagpap, metal, træfiber og mere. Valget af materialet afhænger ofte af klimaet og de lokale bygningsregler. I gamle dage blev undertage normalt ikke installeret på taget, da tagdækningsmaterialerne var mere porøse og ikke så effektive i at afvise vand. I stedet blev der brugt en kombination af tætningsmidler og tagpap for at skabe en barriere mod vand og vind. I dag er det imidlertid blevet standardpraksis at installere et undertag på nye tagkonstruktioner. Undertaget hjælper med at beskytte huset mod fugt og vandskader og kan forlænge levetiden på tagdækningsmaterialet. Det er også et vigtigt element i at skabe en energieffektiv tagkonstruktion ved at forhindre varmetab og opretholde en tæt bygningsskal.

Levetid

Levetiden på et nyt tag afhænger af flere faktorer, såsom hvilket materiale taget er lavet af, klimaet og vejret i området, tagets hældning og tagets alder. Generelt kan et tag af høj kvalitet og korrekt installeret forventes at vare mellem 15 og 50 år, afhængigt af tagmaterialet og andre faktorer. 


Her er nogle eksempler på typiske levetider for forskellige tagmaterialer:


– Tagpap: 15-30 år

– Betontagsten: 30-50 år

– Tegltagsten: 50-100+ år

– Metal: 40-70 år

– Asfalt: 20-30 år


For at øge levetiden på et nyt tag, er det vigtigt at tage sig af taget og udføre regelmæssig vedligeholdelse. Dette kan omfatte at fjerne blade og andre forurenende stoffer fra taget, inspicere taget for skader og lækager, rengøre tagrender og afløb og sørge for, at taget er ordentligt ventileret. Andre faktorer, der kan påvirke levetiden på et nyt tag, inkluderer ekstreme vejrforhold såsom orkaner, eller kraftig sne, som kan beskadige taget og forkorte levetiden.

Udfordringer

Når man skifter taget på en ejendom, kan der opstå uventede problemer eller udfordringer, der skal håndteres. Her er nogle af de mest almindelige overraskelser, du kan støde på:

– Spærkonstruktion: Når man fjerner det gamle tag, kan man opdage, at spærkonstruktionen er beskadiget, rådnet eller angrebet af skadedyr. Hvis dette er tilfældet, skal spærene repareres eller udskiftes, før det nye tag kan installeres.

– Tagrender: Tagrenderne kan også have brug for reparation eller udskiftning, hvis de er beskadigede eller hvis du ønsker et andet udtryk. Hvis tagrenderne ikke fungerer korrekt, kan det føre til vandskader på ejendommen.

– Isolering: Hvis isoleringen under det gamle tag er beskadiget eller mangelfuld, kan det føre til varmetab og høje energiregninger. Det er vigtigt at sikre, at isoleringen er i god stand, før det nye tag installeres.

– Ventilation: Ventilation er vigtigt for at opretholde en sund tagkonstruktion og undgå fugt og skimmelproblemer. Hvis ventilationen er utilstrækkelig, kan det føre til fugtproblemer og skade på taget og indvendige vægge.

– Skjulte skader: Nogle gange kan man finde skjulte skader, når det gamle tag er fjernet, såsom rådne træbjælker eller skjulte lækager. Det er vigtigt at udføre en grundig inspektion af tagkonstruktionen for at identificere eventuelle skjulte skader og tage de nødvendige skridt for at reparere dem.

NYT TAG

Anmeldelser

Kim

Badeværelse og toiletrum totalrenovering

Vi hyrede KLD byggeri til total-renovering af badeværelse og tilstødende toiletrum. Kenneth gav et tilbud på opgaven og gik hurtigt i gang efter aftale. De dage, nedrivning og opbygning stod på, blev vi mødt af venlige håndværkere, som sørgede for at der hver aften var fejet og ryddeligt, så vi fortsat kunne bo i huset. Vi havde en god dialog gennem hele processen og fik god vejledning undervejs i valg af fliser, farver, installationer, mv. Opgaven blev gennemført til tiden, til den aftalte pris, i høj kvalitet og til vores store tilfredshed.

Vi har netop bedt KLD byggeri om endnu en renoveringsopgave og vil anbefale dem til andre.

Vi udfører bl.a.

Tilbygning

En tilbygning kan give dig mulighed for at udvide dit hjem og tilføre ekstra plads og komfort. Det kan også øge værdien af din bolig.

Badeværelse

Et badeværelse er i konkurrence med køkkenet, boligens dyreste kvadratmeter og derfor er det vigtigt, at ønsker og behov gennemtænkes.

1. sal

En ny 1. sal kan give dig mulighed for at ændre og tilføje værdi til dit hjem ved at skabe et nyt og spændende rum.

Nyt hus

Vi har stor erfaring med at opføre mange forskellige typer af huse og kan tilbyde rådgivning til vores kunder om indretning og design.

Nyt tag

Hvis du overvejer at udskifte dit tag kan vi rådgive dig om et design, der passer til din ejendom og dine behov.

Nye vinduer

Nye vinduer kan hjælpe med at forbedre energieffektiviteten i dit hjem, hvilket kan resultere i lavere energiregninger.

BOOK ET MØDE

Vi tilbyder et gratis møde, hvor vi vil lytte til dine ønsker og behov, samtidig vil vi dele vores ekspertise og yde vores bedste rådgivning overfor dig og dine ønsker. Vi vil også gerne give dig en ide om hvad dit projekt vil omfatte og give et overslag for hvad det vil koste. Vores mål er at sikre, at du føler dig tryg og informeret om hele processen. Hvis du ønsker at booke et møde eller har spørgsmål til vores kompetencer, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opfylde dine bygge behov og ønsker.