NYE VINDUER

Nye vinduer kan hjælpe med at forbedre energieffektiviteten i dit hjem. De kan hjælpe med at reducere varmetab og kuldetab, hvilket kan resultere i lavere energiregninger. Nye vinduer kan også forbedre udseendet og værdien af ​​dit hjem. Vinduer er en vigtig del af ethvert hjem, og de kan give huset et unikt udseende og stil. I Danmark er standardfarven på vinduer ofte RAL 9010 – en hvid brækket farve, der passer godt til det skandinaviske design. Men der er også mange andre farver at vælge imellem, der kan give dit hjem et personligt præg og matche din personlige stil og smag. En populær farve til vinduer i Danmark er Københavnergrøn, som er en mørk grøn farve, der bruges i mange ældre bygninger i København. Farven er nostalgisk og giver et autentisk udtryk, og den er perfekt til at bevare en klassisk stil på dit hjem og er ofte brugt i fredede bygninger. En anden populær farve til vinduer i Danmark er RAL 7016, som er en antracitgrå farve. Denne farve er meget moderne og passer godt til moderne bygninger og stilrene designs, og den er perfekt til at skabe en minimalistisk og stilfuld atmosfære i dit hjem. Der er også mange andre farver at vælge imellem, herunder mørkeblå, mørkerød (svensk rød) og sort. Nogle områder i Danmark har endda deres egne lokale farver, der er inspireret af den lokale arkitektur og natur. For eksempel er der i Skagen en lys gul farve, der er inspireret af de gule huse i området. Hos vores vindues leverandører tilbydes et bredt udvalg af farver til vinduer, der er designet til at holde i mange år og beskytte dit hjem mod elementerne.

FÅ ET GRATIS OG UFORLPIGTENDE OVERSLAG

Hvornår skal jeg overveje at udskifte mine vinduer?

Du bør overveje at udskifte dine vinduer, hvis du oplever et eller flere af følgende problemer:

 1. Vinduerne er gamle og slidte. Hvis dine vinduer er mere en 15-20 år gamle, kan de være blevet slidte og miste deres isoleringsevne. Dette kan føre til højere varme og energitab, hvilket kan øge dine varmeregninger.

2. Hvis du kan føle træk eller høre støj udefra, når vinduerne er lukkede, kan det være tegn på utætte vinduer, som kan føre til varmetab.

3. Hvis det er svært, at åbne eller lukke vinduerne, kan det være på grund af rust eller andre problemer med vinduesrammerne.

4. Dine vinduer kan også være blevet beskadiget, f.eks. revner eller punktering på glasset, og dette medfører også varmetab og øgede energiomkostninger.

Faktorer, du bør tage hensyn til

Når du overvejer at udskifte dine vinduer, er der flere faktorer, du bør tage hensyn til: 

1. Vinduerne bør have en høj energimærkning for at være energieffektive. Energimærket viser, hvor godt vinduerne isolerer, og kan hjælpe dig med at vælge de mest energieffektive vinduer.

2. Vinduer kan fremstilles af forskellige materialer, såsom træ, plastik, aluminium og en kombination af træ og aluminium, hvor aluminiumen danner klimaskærm og samtidig er vedligeholdelsesfri.

3. Vinduernes design og udtryk bør matche din ejendom og dine personlige præferencer.

4. Hvis du bor i et støjende område, kan du også overveje vinduer, der kan absorbere lyden

Isolering

Isolering af vinduer er vigtigt for at opretholde et varmt og behageligt hjem, og med den stigende fokus på energieffektivitet (og co2 udledningen) er det mere vigtigt end nogensinde før. I Danmark har der været en stor udvikling i vinduernes isoleringsevne gennem årene, og nye vinduer har en langt bedre isoleringsevne end vinduer fra 1960’erne, 70’erne og 80’erne. Vinduer fra 60’erne, 70’erne og 80’erne havde typisk en kunststof tætningsliste og en enkelt rude, som gjorde dem meget ineffektive til at holde på varmen. De var også ofte ramt af kuldebroer, som forårsagede et stort varmetab i hjemmet. Moderne vinduer er designet med en lang række teknologier og materialer, der sikrer en optimal isoleringsevne. Nye vinduer har typisk to eller tre lags ruder, og de er fyldt med en gas, som reducerer varmetabet. Derudover har nye vinduer en avanceret tætningsliste, som forhindrer energitab og kuldebroer. Hvis du vil isolere dine vinduer yderligere, kan du overveje at installere termoruder, som har en ekstra isolerende film mellem ruderne. Hos vores vindues leverandører, se under samarbejdspartnere, tilbyder vi et bredt udvalg af moderne vinduer, der er designet med fokus på energieffektivitet og isolering. Vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige vindue til dit hjem og installere det professionelt og effektivt. Kontakt os i dag for mere information om vores produkter og tjenester, og lær hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre dit hjem og reducere din energiregning.

Anmeldelser

Kim

Badeværelse og toiletrum totalrenovering

Vi hyrede KLD byggeri til total-renovering af badeværelse og tilstødende toiletrum. Kenneth gav et tilbud på opgaven og gik hurtigt i gang efter aftale. De dage, nedrivning og opbygning stod på, blev vi mødt af venlige håndværkere, som sørgede for at der hver aften var fejet og ryddeligt, så vi fortsat kunne bo i huset. Vi havde en god dialog gennem hele processen og fik god vejledning undervejs i valg af fliser, farver, installationer, mv. Opgaven blev gennemført til tiden, til den aftalte pris, i høj kvalitet og til vores store tilfredshed.

Vi har netop bedt KLD byggeri om endnu en renoveringsopgave og vil anbefale dem til andre.

BOOK ET MØDE

Vi tilbyder et gratis møde, hvor vi vil lytte til dine ønsker og behov, samtidig vil vi dele vores ekspertise og yde vores bedste rådgivning overfor dig og dine ønsker. Vi vil også gerne give dig en ide om hvad dit projekt vil omfatte og give et overslag for hvad det vil koste. Vores mål er at sikre, at du føler dig tryg og informeret om hele processen. Hvis du ønsker at booke et møde eller har spørgsmål til vores kompetencer, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opfylde dine bygge behov og ønsker.