• NYOPFØRTE HUSE
  • NY 1. SAL
  • TILBYGNINGER
  • BADEVÆRELSER
  • RENOVERINGER
  • ØVRIGT BYGGERI
NYOPFØRTE HUSE

Nyopførte huse

Lusmosevej, Møn

1 ½ plans hus opført med uudnyttet 1. sal, opført ud til åbent land. Grundplan: 100 m2. Opført for professionel bygherre.

Før

Efter

Bøstningsvej, Løve

Efter brand nyopført 1 ½ plan hovedhus til landbrug. Grundplan 130 m2. Opført for professionel bygherre.

Før

Efter

Hvedevænget 3 og 17, Svinninge

Dobbelthus opført i ny udstykning, med mindre have. Grundplan 2 x 105 m2. Eget byggeri

Før

Efter

Kattinge Bygade, Kattinge

Spændende udvikling af 4 længet stråtækt gård. Fredet ejendom, hvor staldene ombygges til 2 nye 1 ½ plan boligere, hvor kun facaderne bliver stående tilbage. Utraditionel planløsning bl.a. med svalegang i forbindelse med 1. salen. Grundplan på hhv., 137 og 150 m2. Eget byggeri

Før

Efter

Kildeparken, Mørkøv (Eget projekt)

Moderne 1-plans parcelhus med integreret carport med direkte adgang til huset, 5 grunde. Eget byggeri.

Før

Efter

Nyborg, Bindingsværk (kun projekt)

Ej gennemført byggeri men medtaget som reference pga. den flotte præsentation, som også viser en del af vores kompetencer.

Før

Efter

Melby Enghavevej, Frederiksværk

Smuk ejendom i meget smukke omgivelser. Kostald omdannes til en meget spændende bolig på 140 m2 med åben stue til kip og indskudt 1. sal med indbygget altan afsnit. Heste ejendom på landet. Opført for privat bygherre.

Før

Efter

Skjulet, Bagsværd

Et stort privat parcelhus med gennemgående kip og en indskudt hems. Opført som med byg. Grundplan: 250 m2. Opført for privat bygherre.

Før

Efter

Munkedammen, Lejre

“Fiskerhus” opført efter Feng Shui filosofien, hvor gode energier skal strømme ind i boligen og blive der. Flot hus med gesimser. Grundplan på 175 m2 beliggende på skrånende grund. Opført for privat bygherre

Før

Efter

Pinusparken, Helsinge

opførsel af parcelhus på blød grund som krævede pilotering. Traditionelt parcel med bagvægge af gasbeton. Opført for professionel bygherre.

Før

Efter

Klokkeblomststien, Ishøj

Et smukt sommerhus på 90m2 med indskudte etager, eksklusivt materiale, valg og vedligeholdelsesfrie facader. Dette er den perfekte drømmebolig til at flygte fra hverdagen og nyde livet i naturen. Det eksklusive materialevalg giver et elegant og moderne udtryk, mens de vedligeholdelsesfrie facader sikrer minimal vedligeholdelse og maksimal tid til at slappe af og nyde livet. Sommerhusets indskudte etager skaber et unikt og charmerende udtryk, og det store lysindfald fra den store terrasse giver en følelse af frihed og åbenhed. Her kan man slappe af på en helt særlig måde.

Før

Efter

Trønningevej 3 og 5, Kundby (Eget projekt)

Parcelhus, type hus grundplan 127 m2.

Tidstypisk planløsning. Tidløst arkitektonisk udtryk. Eget byggeri og opført i ny udstykning. Solgt som nøglefærdige parcelhuse.

Før

Efter

Engstykkevej, Hvidovre

Sommerhus opført i gode danske materialer og et indvendigt udtryk med bl.a. panelvæg, der giver en følelse af at være en del af tv serien Badehotellet . Dette sommerhus vil have en grundplan på 80 m2 og opfylde dine drømme om idyl og sommer. Dette sommerhus er opført for private bygherre.

Før

Efter

Østre Hovvej 22 og 24, Svinninge (Eget projekt)

Parcelhus, type hus grundplan 127 m2.

Tidstypisk planløsning. Tidløst arkitektonisk udtryk. Eget byggeri og opført i ny udstykning. Solgt som nøglefærdigt hus.

Før

Efter

Åvej, St. Merløse

Parcelhus, type hus grundplan 127 m2.

Tidstypisk planløsning. Tidløst arkitektonisk udtryk. Eget byggeri og opført i ny udstykning. Solgt som nøglefærdigt hus.

Før

Efter

NY 1. SAL

Ny 1. sal

Skomagerkrogen, Himmelev

Etablering af en smuk 1. sal på et traditionelt i 1 plan 70ér parcelhus. Ifølge ingeniør beregningerne ville parcelhuset ikke kunne bære en 1. sal der er derfor konstrueret ekstra bæringer i facaden og en ekstra jern overligger.

Før

Efter

Herslev Bygade, Herslev

Historisk stråtækt bindingsværkshus fra 1650 tilbygget med ny udnyttet 1. sal med stor respekt for ejendommens arkitektoniske udtryk med bl.a buede kviste. Grundplan på 123 m2

Før

Efter

Erdalsvej, Glostrup

Ny 1. sal i ældre villakvarter. Denne 1. sal udmærker sig ved at det kun er ydervæggene som er bærende, til trods for det brede spænd, der er indlagt limtræsbjælker som mellembjælker mellem spærene

Før

Efter

Åvendingen, Brønshøj

Bungalow fra 1934, tilbygges med ny 1. sal. Med murede gavle og murede frontspids, så ejendommen i arkitektonisk udtryk fremstår som en smuk muremester villa. Smuk ejendom opmuret med stor respekt for dansk håndværkstradition.

Før

Efter

Vadsbjerg, Måløv

Ej gennemført byggeri men medtaget som reference pga. tegningsmaterialet, som også viser en del af vores arkitekters kompetencer.

Før

Efter

TILBYGNINGER

Tilbygninger

Klitrosevej, Kyndeløse sydmark

Tilbygning til sommerhus med kælder, som ikke tæller med i sommerhusets bolig, kvadratmeterne og dermed ikke påvirker bebyggelsesprocenten. Kundens ønske og drøm om et ekstra badeværelse i forbindelse med soveværelset, blev med stor tilfredshed en virkelighed. Sommerhusets facade fik monteret ny facade i lighed med den valgte på tilbygningen, så sommerhuset fremstår sammenhængende og nyt.

Før

Efter

Præstefælledvej, Kastrup

Tilbygning til den store sammenbragte familie. Bygherrerne havde ønske og behov for yderligere værelser for familiens trivsel og en ny køkkenløsning, dette blev løst med et nedre niveau og højt til loft med kip.Opført for private bygherre.

Før

Efter

Vigerslevvej, Valby

1 ½ plans vinkel tilbygning på patriciervilla fra 1930érne, 1. salen udført med spændende lysindfald i tagfladen og lille fransk altan mod haven. Udført for private bygherre.

Før

Efter

Elna Lassensvej, Melby

Sommerhus som benyttes som helårsbeboelse med behov for nyt soveværelse og skabsplads. Sommerhuset er et karakteristisk typehus, og bygherren ønskede at tilbygningen kom til at fremstå i samme arkitektoniske udtryk. Dette lykkedes, og bygherrerne fik drømmen opfyldt. Læs i øvrigt artikel om bygherrerne og tilbygningen HER

Før

Efter

Lars Nielsens Vej, Hørsholm

Vinkeltilbygning udført med respekt for det klassiske arkitektoniske udtryk på parcelhus. Udført i længe form med tv stue, soveværelse og badeværelse. Udført for private bygherre.

Før

Efter

Risbyvej, Kastrup

Etablering af vinkeltilbygning med kælder. Det klassiske parcelhus er blevet understøbt i forbindelse med opbygningen af kælderen. Trappe til kælder er støbt på stedet, en smuk tilbygning der klæder det eksisterende hus.

Før

Efter

Lærkevej Glostrup

Vinkeltilbygning bygget på 1 plan hus fra 1950érne, bagmur i gasbeton.

Før

Efter

Lupinmarken, Bagsværd

Tilbygning på ½ dobbelthus, bygget i forlængelse af huset, loft til kip, ændring af eksisterende bryggers og indgangsparti, etablering af soveværelse samt forøgelse af eksisterende stue areal. I eksisterende hus er entre og badeværelser moderniseret, så de fremstår i udtryk som den nye tilbygning. 3 børneværelser moderniseret med nye trægulve, glatte lofter og afslutningsvis malet. Værelsernes planløsning er ændret så de 3 værelser fremstår ens i størrelser. Opført for privat bygherre.

Før

Efter

Knøsen, Greve

Vinkeltilbygning på parcelhus. Tilbygningen med smukt lysindfald og flot arkitektur, understøtter den dejlige have og det frie udeliv. Opført for privat bygherre.

Før

Efter

Gl. Nøglegårdsvej, Slangerup

Special tilbygning bygget diagonalt ud fra hjørne på parcelhus fra 1990érne. Planløsningerne er udvidelse af stuen i sjov vinkel, 2 værelser i gavl og badeværelse med badekar.

Før

Efter

Knuds Anchersvej,

Familien overvejede om man skulle nedrive og bygge

Før

Efter

Rødovre

nyt eller beholde eksisterende og totalrenovere.Familien besluttede at total renovere og gik fra at have et utilsvarende hus til et hus med et moderne planløsning bl.a. stor åben stue i forbindelse med stort køkken med loft til kip, kæmpe stort lysindfald fra have.Blev en bolig for den kræsne og kvalitetsbevidste familie. opført for private bygherre.

Før

Efter

Granholmen, Holte

Stort, totalt fredet rækkehusbebyggelse. Mindre tilbygning med badeværelse og soveværelse. Udført i tæt samarbejde med Slots- og Kulturarvsstyrelsen primært omkring facaden og tag. Opført for private bygherre.

Før

Efter

Kongshvilebakken, Kgs. Lyngby

Tilbygning på smuk skrånende grund i 1 række direkte ned mod Lyngby sø. Tilbygning i 2 etage (høj kælder og stueetage med tagterrasse mod søen) Bygherre er etableret billedkunstner og kælder afsnittet skulle bruges som permanent galleri og billedværksted. Pga. den meget skrånende grund skulle det eksisterende hus understøttes med 4 meter (!!)

Før

Efter

BADEVÆRELSER

Badeværelser

Parkvej, Blovstrød

Renovering, moderniserer og opgradering af badeværelse i traditionelt parcelhus fra 1970érne

Før

Efter

Cottagevej, Gentofte

Bygherrerne ønskede en moderne og eksklusiv løsning for et stort badeværelse på villaens 1. sal. Oprindelig var der på 1. salen kun et mindre toilet. Vi inddrog et tilstødende værelse til toilettet og etablerede dermed et stort badeværelse med eksklusivt valg af sildebens lagte fliser, stor bruseniche og dobbel vaskemøbel, alle bygherres ønsker blev opfyldt.

Før

Efter

Solrødvej, Brønshøj

En stor, dejlig villa beliggende i stille område. Kunden søgte muligheden for kraftig opgradering af etablering af smart løsning for en kombination af bryggers og badeværelset i villaens høje kælder, som primært benyttes af familiens teenagere. Løsningen blev opbygning af skabsvæg hvor i alle villaens tekniske installationen kunne “gemmes” væk og etablering af indbygget vaskesøjle, gulv og vægge i bruseniche i flotte sorte fliser med sort fuge som understøtter en praktisk men også en eksklusivt udtryk.

Før

Efter

Vandmanden, Ølstykke

I større rækkehusområder, opgradering og det oprindelige badeværelse. Etablering af moderne faciliteter, som ensidet fald i ny bruseniche med glasvægge, hånsvaskmiljø med praktisk lys i spejlet.

Før

Efter

Vejlemosevej, Holte

Familien havde brug for et ekstra badeværelse. Der blev etableret badeværelse i ejendommens oprindelige bryggers. Familien havde helt specifikke ønsker om udtrykket, dette opfyldte vi og badeværelset fremstår i udtryk som ejendommen fra 1930érne

Før

Efter

Stubmøllevej, Sydhavnen

Flisearbejde i udlejningslejligheder, i underentreprise, udførende arbejde og rådgivning. Udført for hovedentreprenør.

Før

Efter

Randrupvej, Rødovre


Før

Efter

Stubkærvej, Tårnby

Vi er faktisk lidt stolte af at have hjulpet vores kunder med at opfylde deres drøm om et nyt gæstetoilet og et badeværelse med indbygget badekar, der passer til familiens behov. Vores kunde havde netop købt en ny villa og havde brug for professionel hjælp til at skabe det perfekte badeværelse og gæstetoilet. Badeværelset og gæstetoilettet blev udstyret med moderne og stilfulde interiør, herunder stor bruseniche og indbygget badekar primært til familiens børn. Vores kunder var meget tilfredse og vi er glade for at kunne sige, at vores kunder var meget glade for den rådgivning som de modtog.

Før

Efter

Halmtorvet, København v.

Udvikling af badeværelse mulighed i stor, bylejlighed

Før

Efter

RENOVERINGER

Renoveringer

Byvejen, Lejre

Etablering af nyt tag, med klassiske ler vingetegl, renovering af kvist og opbygning af stor frontspids med 2 terrassedøre ud mod tagterrasse. Udført for privat bygherre.

Før

Efter

Torslunde, Torslunde


Før

Efter

Frydenstrands alle, Hvidovre

Speciel tagkonstruktion, hvor selve konstruktionen (spærene) blev lavet på stedet udført for private bygherre.

Før

Efter

Maridalen, Nyrup

Etablering af nyt, profileret jernplade tag, monteret direkte ovenpå eksisterende, eternit tag.Nye vindskeder og stern, monteret i kompositmateriale, så bygherre opnår vedligeholdelsesfrihed. Udført for private bygherre.

Før

Efter

Randrupvej, Rødovre

For familiens nyerhvervede villa blev badeværelset på villaens 1. sal renoveret, og etablering af stort badeværelse i villaens stueetage. Etablering af jerndrager i bærende vægge, således at der kunne blive et stort åbent rum til køkken og spisestue. Udført for private bygherre.

Før

Efter

Firhøj, Karlslunde

Etablering og montering af stålpladetag fra Lindab, på bolig i rækkehusbyggeri.

Før

Efter

Baunehøjvej, Slagelse

Kunden havde erhvervet denne ejendom på tvangsauktion og derfor med ansvarsfraskrivelse. Vi har på denne byggesag udført byggeteknisk rådgivning i forbindelse med at kunden selv stod for total renovering og etablering af tilbygning. Udført for private bygherre.

Før

Efter

Vindrosen, Ålsgårde

En byggeopgave hvor det eksisterende tag skulle udskiftes. Bolig i større rækkehus byggeri med ensidig taghældning belagt med brune beton tagsten. Udført for private bygherre.

Før

Efter

ØVRIGT BYGGERI

Øvrigt byggeri

Fredensvej, Tåstrup

Modernisering af 2 gæstetoiletter i teater. Udført for teatrets bestyrelse.

Før

Efter

Ved Havnen, Stege (Møn)

Ændring af offentligt toilet og institutions bygning, til 2 moderne lejligheder, bygget og udviklet for professionel ejendomsudvikler.

Før

Efter

Indre Vordingborgvej, Næstved

Smuk gammel bolig ejendom. Facaderenoveret med nye fuger og efterfølgende rensning af facaden. Udført for professionelle bygherre.

Før

Efter

Brogade, Næstved

Facader renovering af erhvervsejendom. Udført for professionel bygherre

Før

Efter

Stengårds alle, Gladsaxe

Gammelt 90 m2 hus skulle udbygges med en tilbygning på 100 m2, dvs. til en samlet bolig på 190 m2 og ny tidssvarende planløsning til en travl familie. Det endte med, at kun enkelte af facade på det oprindelige hus blev stående tilbage, på den måde fik familien alle muligheder åben for deres personlige planløsning. Familien fik en fantastisk bolig med stor stue/køkken, stort soveværelse med walk in og badeværelse og børneafsnit med fælles aktivitetsrum med adgang til stor hems over værelserne. Udført på private bygherre.

Før

Efter

Hvidørevej, Klampenborg

Udgravning under ejendom,for senere etablering af kælder afsnit.

Før

Efter

Lyngbyvej, København Ø

I en sammenlagt lejlighed i stueetagen (5 etager) udføres åbninger i bærende konstruktioner, 5 stk. efter princippet for “Jokke” afstivninger. Se tegning. Udføres for professionel investor.

Før

Efter

Jernbanegade, Næstved

Renovering af etageejendom. Taget udskiftes og ejendommens facade ornamenter renoveres. Ejendommens facader nedvaskes. Opgave for professionel bygherre. 

Før

Efter

Søborg Hovedgade, Søborg

Udbedring af forkert konstruktion af kælder. Byggesagen havde været gennem en syn og skønsforretning , og udbedringen blev udført efter anvisningerne i denne. Udført for private bygherre.

Før

Efter

St. Gade, Stege (Møn)

Etablering af mindre taglejlighed, på 50 m2 i etageejendom. Etableres med konstruktion for trin-lyd ned mod underboen. Opføres for professionel bygherre.

Før

Efter

Jægertoften, Skovlunde

Spændende renovering og opgradering af kælder, hvor der var konstateret forhøjet værdi af radon.

Før

Efter

BOOK ET MØDE

Vi tilbyder et gratis møde, hvor vi vil lytte til dine ønsker og behov, samtidig vil vi dele vores ekspertise og yde vores bedste rådgivning overfor dig og dine ønsker. Vi vil også gerne give dig en ide om hvad dit projekt vil omfatte og give et overslag for hvad det vil koste. Vores mål er at sikre, at du føler dig tryg og informeret om hele processen. Hvis du ønsker at booke et møde eller har spørgsmål til vores kompetencer, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opfylde dine bygge behov og ønsker.