BADEVÆRELSE

Der er mange ting, du skal vide, når det kommer til at designe et badeværelse. Først og fremmest skal du overveje, hvilken stil du ønsker at skabe. Dette kan omfatte farver, møbler, belysning og andre designelementer. Du skal også overveje, hvilke funktioner du ønsker at have i dit badeværelse, såsom et badekar, et brusebad, et toilet og selvfølgelig en håndvask. Endelig skal du overveje, hvilke materialer du ønsker at bruge, såsom fliser, træ, klinker og andre materialer. Dette vil hjælpe dig med at skabe et badeværelse, der er funktionelt og æstetisk tiltalende for dig.

Et badeværelse er i konkurrence med køkkenet, boligens dyreste kvadratmeter og det er derfor vigtigt, at du giver dig tid til at gennemtænke dine ønsker og behov. De rigtige løsninger koster ikke altid flere penge, men resultatet vil med garanti blive bedre.

Vi er specialiseret i at lave badeværelser, som kræver en høj grad af byggeteknisk ekspertise og teknisk viden og som skal tages højde for når disse etableres og monteres i det rigtige professionelle samspil med hinanden.

FÅ ET GRATIS OG UFORLPIGTENDE OVERSLAG

Planlægning

En af de vigtigste beslutninger, du vil stå over for, når du opgraderer dit badeværelse, er valget mellem et stående eller væghængt toilet. Vi vil gerne dele vores ekspertise med dig, så du kan træffe den bedste beslutning for dit badeværelse. Stående toiletter er den mere traditionelle løsning og er normalt den billigste løsning. De er også nemme at installere og vedligeholde og kræver ikke de samme tekniske færdigheder som væghængte toiletter. Væghængte toiletter er den mere moderne og elegante løsning. De er ideelle til mindre badeværelser, da de frigiver gulvplads og giver et mere minimalistisk og luftigt udseende. De har også en højere hygiejnestandard, da de er lettere at rengøre og har ingen steder, hvor snavs og bakterier kan samle sig.

Sensor

En af de mest populære tekniske installationer er en sensor til vandhanen. Med en sensor behøver du ikke røre ved vandhanen for at tænde eller slukke for vandet. Det betyder ikke kun, at du kan spare på vandet, men det reducerer også risikoen for spredning af bakterier og vira, da du ikke behøver at røre ved installationen. Udover sensorer til vandhaner er der også andre tekniske installationer, der kan hjælpe med at spare på vandet. For eksempel kan du vælge en cisterne med dobbeltskyl (er som regel standard) som giver dig mulighed for at vælge mellem en mindre eller større mængde vand til at skylle toilettet med. Der er også brusehoveder, der bruger mindre vand, men stadig giver en lækker brugeroplevelse.

Fugtighed

Fugtighed er en af de vigtigste faktorer, der påvirker badeværelsesmiljøet, og det er vigtigt at holde fugten inde i badeværelset. Vi vil her forklare hvordan ventilation kan hjælpe med at opretholde et sundt og behageligt badeværelsesmiljø. Fugtighed i badeværelset kan føre til skimmelsvamp og mug, der kan forårsage sundhedsproblemer og ødelægge badeværelses materialer. Hvis fugten ikke fjernes fra badeværelset, kan det føre til en ubehagelig lugt og en generel følelse af utilpas i rummet. Derudover kan høj fugtighed også påvirke dit energiforbrug, da det kræver mere energi at opvarme et fugtigt badeværelse. Ventilation er en vigtig faktor i badeværelset.

En god ventilation kan hjælpe med at fjerne overskydende fugtighed og forhindre skimmelsvamp og mug. Der er forskellige typer af ventilation, der kan bruges i badeværelset, herunder tidsstyret og fugtstyret ventilation. Tidsstyret ventilation fungerer ved at tænde og slukke på forudbestemte tidspunkter, uanset fugtighedsniveauet i badeværelset. Fugtstyret ventilation fungerer på den anden side ved at registrere fugtighedsniveauet i badeværelset og tænde, når fugtigheden når et bestemt niveau. Fugtstyret ventilation er ofte mere effektiv end tidsstyret ventilation, da den kun tænder, når det er nødvendigt. Vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste ventilation til dit badeværelse og installere den på den rigtige måde. Vi vil sørge for, at dit badeværelse er fri for overskydende fugtighed og er et sundt og behageligt sted at være

Anmeldelser

Kim

Badeværelse og toiletrum totalrenovering

Vi hyrede KLD byggeri til total-renovering af badeværelse og tilstødende toiletrum. Kenneth gav et tilbud på opgaven og gik hurtigt i gang efter aftale. De dage, nedrivning og opbygning stod på, blev vi mødt af venlige håndværkere, som sørgede for at der hver aften var fejet og ryddeligt, så vi fortsat kunne bo i huset. Vi havde en god dialog gennem hele processen og fik god vejledning undervejs i valg af fliser, farver, installationer, mv. Opgaven blev gennemført til tiden, til den aftalte pris, i høj kvalitet og til vores store tilfredshed.

Vi har netop bedt KLD byggeri om endnu en renoveringsopgave og vil anbefale dem til andre.

BOOK ET MØDE

Vi tilbyder et gratis møde, hvor vi vil lytte til dine ønsker og behov, samtidig vil vi dele vores ekspertise og yde vores bedste rådgivning overfor dig og dine ønsker. Vi vil også gerne give dig en ide om hvad dit projekt vil omfatte og give et overslag for hvad det vil koste. Vores mål er at sikre, at du føler dig tryg og informeret om hele processen. Hvis du ønsker at booke et møde eller har spørgsmål til vores kompetencer, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opfylde dine bygge behov og ønsker.