NYT HUS

Vi har stor erfaring med at opføre mange forskellige typer af huse og kan tilbyde rådgivning til vores kunder om indretning og design. Vi mener, at det er vigtigt at lytte til vores kunders ønsker og behov og rådgive dem i henhold til deres specifikke ønsker og behov. Vi har vores egen arkitekt, der kan vejlede gennem processen og sammen med jer udforme jeres nye hus. Vi står naturligvis også for alt der vedrøre byggetilladelser og kontakt til offentlige.

Det er vigtigt at bygge et energieffektivt hus, da det ikke kun sparer på energi regningerne, men også er bedre for miljøet.
Vi overvåger byggeriet og sikring af kvalitet.
Håndtering af uforudsete hindringer og problemer.

FÅ ET GRATIS OG UFORLPIGTENDE OVERSLAG

Smart home-teknologi

Smart home-teknologi: Med smart home-teknologi kan man styre og overvåge mange af husets funktioner via en app på sin smartphone eller tablet. Det kan f.eks. være termostater, belysning, sikkerhedssystemer og apparater.

Solcelleanlæg

Solcelleanlæg kan hjælpe med at reducere ens elforbrug og dermed også ens energiregning. Det er en grøn og bæredygtig måde at producere og bruge energi på.

Gulvvarme

Gulvvarme er en behagelig måde at opvarme sit hus på, da den skaber en jævn varmefordeling i alle rum. Det kan også hjælpe med at reducere energiforbruget, da man kan sænke temperaturen i huset og stadig føle sig varm.

Ventilationsanlæg

Et godt ventilationsanlæg kan hjælpe med at sikre en god luftkvalitet i huset og reducere risikoen for allergier og astma. Det kan også hjælpe med at reducere energiforbruget, da det kan genanvende varmen fra luften i huset.

Varmepumpe

En varmepumpe kan hjælpe med at reducere energiforbruget, da den kan trække varme ud af luften, jorden eller vandet omkring huset og bruge den til at opvarme huset.

Sikkerhedssystem

Et godt sikkerhedssystem kan hjælpe med at beskytte ens hjem mod indbrud og tyveri. Der findes mange forskellige typer af sikkerhedssystemer, der kan tilpasses ens behov og budget.

Anmeldelser

Kim

Badeværelse og toiletrum totalrenovering

Vi hyrede KLD byggeri til total-renovering af badeværelse og tilstødende toiletrum. Kenneth gav et tilbud på opgaven og gik hurtigt i gang efter aftale. De dage, nedrivning og opbygning stod på, blev vi mødt af venlige håndværkere, som sørgede for at der hver aften var fejet og ryddeligt, så vi fortsat kunne bo i huset. Vi havde en god dialog gennem hele processen og fik god vejledning undervejs i valg af fliser, farver, installationer, mv. Opgaven blev gennemført til tiden, til den aftalte pris, i høj kvalitet og til vores store tilfredshed.

Vi har netop bedt KLD byggeri om endnu en renoveringsopgave og vil anbefale dem til andre.

BOOK ET MØDE

Vi tilbyder et gratis møde, hvor vi vil lytte til dine ønsker og behov, samtidig vil vi dele vores ekspertise og yde vores bedste rådgivning overfor dig og dine ønsker. Vi vil også gerne give dig en ide om hvad dit projekt vil omfatte og give et overslag for hvad det vil koste. Vores mål er at sikre, at du føler dig tryg og informeret om hele processen. Hvis du ønsker at booke et møde eller har spørgsmål til vores kompetencer, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opfylde dine bygge behov og ønsker.